Feléledhet még ez a fácska? Tippek, ötletek a gondozáshoz? Képpel
3 napja hazafele menet találtam egy kis fácskát, elég megviselt volt.
Csak úgy ki volt hajítva a többi szeméttel a gyökerei nagy része leszakadt, ahogy kiesett a cserépből. Ahogy hazaértem átültettem virágföldbe. Néhány ép levele maradt csak ami mára már elfonnyadt, az ágai elszáradtak. Azt hallottam, hogy szobai hibiszkusz lehet. Öntözgetem én de nem reagál rá semmit, ugyanúgy hervad, majdnem leesett az összes levele. Valami házilag előállítható tápoldatot szobai hibiszkuszra nem tudtok? Esetleg túlélheti? Tudtok valami erősítőt? Az normális ha az össze levele elhullik lassan, fognak helyette mások kinőni?
Elnézést a sok kérdésért de szeretném megmenteni, néha elborzaszt a pusztítani vágyó emberi természet.
A képek még régebben készültek, azóta a levelek sokkal rosszabb állapotban vannak, elfonnyadtak, néhány még csak úgy csüng a kiszáradt ágról.
az össze levél lehullott róla...
így még van esély a túlélésre? most metszettem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!