Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogy csináljam az ELŐKERT...

Hogy csináljam az ELŐKERT platkátomat?

Figyelt kérdés

7.es vok

technikára kéne segítség..

bemutatót, vagyis plakátot kéne készítenem a kert témakörben de azon belül az ELŐKERT kialakítása, szerepe.. mert ezt húztam..

nem fontos elmagyarázni a kialakítását meg a szerepét de ha elmagyarázzátok akkor előre is nagyon köszönöm.. nekem csak annyi kéne hogy nektek hpogy néz ki az előkertetek--- hogy tudjak ötletet meríteni..

előre is kösziaki tud segíteni :)

2009. szept. 10. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Kertépítő vállalkozásom van, segítenék is, de egyrészt nem teljesen értem a kérdésed, másrészt ha egy internetes keresőbe beírod, hogy előkertek, előkertek képekben,... akkor sokkal gyorsabban lesz honnan ötletet merítened, harmadrészt pedig most kevés az időm, ha holnapra kell elkészítened akkor neked sürgős...
2009. szept. 10. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
1 hét még van rá csak beírtam a kérdést h addig vki tud-e választ adni, amúgy igen keresőbe beírtam csak nekem azok olyan szárazak.. de azért azok isjók :)
2009. szept. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!