Fűszernövényeket szeretnék saját célra a konyhába! Hol lehet beszerezni ilyenféle magokat amiket elültetve tudnék az ételeim ízesítésére használni? Gondolok itt metélőhagyma, kakukkfű stb.!
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 10:48
1/7 anonim válasza:
Magokat már szinte mindenütt kaphatsz. Tesco-ban, gazdaboltokban stb.
De jobban jársz, ha már palántákat veszel. Kakukkfű, rozmaring,menta, zsálya,metélőhagyma,bazsalikom szokott lenni több boltban is.
2/7 anonim válasza:
Magokat már mindenhol lehet kapni. Vagy gazdaboltba mész vagy bevásárlóközpontba. De a személyes tapasztalatom az, hogy némelyik elég kényes. Nekem petrezselyem, bazsalikom, metélőhagyma szokott sikerülni. Kakukkfű, rozmaring nem szokott kikelni, abból veszek inkább cserepeset, de azokat át kell ültetni rendes földbe!
3/7 anonim válasza:
Mezőgazdasági boltokban,Tescó,szatócs bolt,OBI
4/7 anonim válasza:
Én inkább a gazdaboltokat ajánlom, ott segítenek is, ha kérdésed van.. Az sem mindegy hová szeretnéd vetni /ültetni.. Nálunk pl az előző egyik hozzászólóval ellentétben csodaszép a rozmaring és a kakukkfű is..
5/7 anonim válasza:
Teszkó/Auchanba ne vegyél, mert nem kel ki. Tavaly így jártam velük.
OBI, ott van már cserepes növény is, amit nem kell keltetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mégis milyen kiszerelésekbe és milyen árba vannak?
2013. febr. 20. 20:20
7/7 anonim válasza:
Ezek a növények többnyire fényre csíráznak, szóval akinek nem kelt ki, azt ott szúrta el, hogy betakarta földdel. Sajnos ez a csomagoláson többnyire nincs feltüntetve, szóval érdemes utánanézni neten, mielőtt elülteted. A gazdaboltokban pedig ugyanaz a mag (ugyanattól a gyártótól), amit pl. a Tescoban veszel, a többszörösébe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!