Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mikor ultessem magrol a...

Mikor ultessem magrol a kovetkezo novenyeket?

Figyelt kérdés

koktelparadicsom,tok, hagyma.

Es szep kerti novenyekrol weboldalt hol talalok? olyanokat,hogy budoske meg petunia, szoktam venni es ugy ultetni, de iden ultetnek olyan hosszu novenyeket is,evelot is, levendula, citromfu, hortenzia,viola, meg hossyabb viragos novenyeket.

2013. febr. 1. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Paradicsomot március elején szokás vetni bentre, tököt hagymát májusban mindjárt a kertbe.
2013. febr. 1. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:

A violát junius körűl kellene,mint a paprika magot.

Ősz elején kiültetni a helyére.Az csak a köv .évben virágzik .

2013. febr. 1. 20:04
 3/5 anonim válasza:
A hagymát már akár februárban is elültetheted ha a föld engedi .Nem fog megfagyni.Akár most is.
2013. febr. 1. 20:39
 4/5 anonim válasza:
Elöző vagyok.Bocsi,de az elöbb dughagymára gondoltam,most figyelem,hogy magról van szó.Azt április elején már el lehet ültetni.
2013. febr. 2. 07:59
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,nem tudtok esetleg olyan weboldalt ami felsorolja a zoldsegeket,viragokat h mit mikor kell ultetni?
2013. febr. 4. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!