Étkezési mákot ha elvetek, az ki fog kelni? Vagy csak a vetőmagként árult alkalmas erre?
Figyelt kérdés
Tehát valójában az a kérdésem, hogy amit étkezésre árulnak általában 250 grammos csomagolásban, azt a termelő/forgalmazó/csomagoló kezeli-e bármiféle módon, aminek következménye, hogy nem lesz többé csírázóképes? Vagy pedig csak szimplán szárítják és csomagolják?
Sosem vetettem mákot, szeretném kipróbálni, de most nem vennék külön vetőmagot, karácsonyról viszont maradt meg mák, amit még nem daráltunk sütibe...
?
2013. jan. 30. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!