Kezdőoldal » Otthon » Kert » Most átültethetem az orchideámat?

Most átültethetem az orchideámat?

Figyelt kérdés
Jó pár hete vettünk egy leértékelt orchideát! Vásároltunk még mellé néhányat, melyeknek legnagyobb problémája az volt, hogy egyáltalán nem kaptak csapadékot! Sikerült is, mindegyiket szépen helyrehozni, de egyel nem boldogulok! Ezt éppen azért választottam, mert pöttyös levelű paleonopsis, de valahogyan sehogy nem akar rendbe jönni. Fonnyadtak a levele, pedig kap folyamatosan nedvességet, öntözve is van hetente, meg két hetente tápozom is. De nem reagál. A gyökerei nagyon satnyák. Az átlátszó cserépben nem is látszanak, csak a tövénél, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy max 2 vagy 3 ép gyökere lehet! Szerintetek mit csináljak? Átültessem és vágjam le a beteg gyökereket?
2013. jan. 28. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:
ültesd át mert elhaltak a gyökerei.
2013. febr. 1. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!