A canabis sativa tartalmaz THC-t? Úgytudom azt lehet itthon ültetni, magokat is kapni boltban!
sativa az nagyon is alkalmas rá, az előző válaszoló a vadkenderrel keveri, amiben viszont tényleg nincs thc.
sativa-t termesztenek amerikában, mexikóban, jamaikában, de még etiópiában is, márpedig ott az ősraszták laknak.
annyi, hogy a sativa a klasszikus 'high', az indica pedig ilyen 'bizz' érzés.
a hollandok pedig összeeresztették a két fajt, és abból lettek a 20% thc-tartalmú őrületek, ami pedig ilyen 'pff' érzés. :)
[link] itt alul van egy videó az indexről..
kuruc miatt ne szóljatok be itt találtam ezt a videót:D más linket nem tudok:D
na szal tekerjetek 2:35re ott van a csávó kezében a mag csomagolásban.Utánanéztem wikipedián és aztirja hogy tartalmaz THC-t. most akkor megvehetem az obiban a magot, elültetem és ottvan nekem a fű? ne már:D
(nem vagyok drogos, életemben nem szivtam nem is akarok csak kiváncsiság)
Idézem wikipédiáról:
"THC-t nagyobb arányban tartalmaz, mint CBD-d ( 15%-20% THC tartalom )ezért hatása inkább „agytekerős”, „flesselős”, nevettetős"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!