Melyik gyümölcsfából lehet a leggyorsabban bonsait nevelni?
Figyelt kérdés
Amik nálunk könnyen elérhetők.2013. jan. 5. 19:19
11/17 A kérdező kommentje:
A sima juhar jó lesz?
Már gyökereztetem.Vízben.
2013. jan. 6. 13:27
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz "sima" juhar alatt, mert Magyarországon elég sok juhar elterjedt, pl. korai, mezei, hegyi, zöld, ezüst, tatár... A leginkább a kis levelű fajok alkalmasak bonsai nevelésére.
Egyébként rosszkor próbálod gyökereztetni, mert tél van, ilyenkor nyugalmi állapotban vannak. Egyébként sem úgy működik, hogy belerakom vízbe, és már nőnek is a gyökerek, legalábbis a juhar esetében semmiképp nem.
13/17 anonim válasza:
szerintem tavaszig hanyagold ezt a bonsai dolgot, ilyenkor nem tudsz semmit csinálni csak olvasni róla.
Majd tavasszal vegyél egy pici japánjuhart és azzal majd játszhatsz.
A most vízbe állított juharból nem lesz semmi.
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor repülhet? (a vízbe állított ágak)Az ablakon keresztül?
2013. jan. 6. 15:23
16/17 A kérdező kommentje:
You don´t say?
2013. jan. 6. 22:07
17/17 A kérdező kommentje:
Bizony tél van, de nincs reggel!
2013. jan. 6. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!