Lengyel Zoltán kérdése:
Ha átültetek 4-5éves szőlőtőkéket megfogannak -e? Ha igen mit tegyek hogy megmaradjanak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 17:19
1/4 anonim válasza:
Hát....azt már kiszedni se lenne könnyű rendesen. Ha nem feltétlen kell akkor inkább ne piszkáld
2/4 anonim válasza:
Azt egy daru tudná csak kihúzni.Vagy kiásod.Ha szépen megmarad a gyökere,nem sérül meg akkor 90 százalékra megmarad.
3/4 anonim válasza:
A szőlőnek nagyon erős gyökere van, egy 4-5 éves növényt nagyon nehéz, körülményes és nem biztonságos kiszedni.
4/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy körbeásom lehetőleg minél több gyökérrel kiszedem.Hagyok a tőkén egy hosszú vesszőt ezt rátekerem a kiásott tőkére és ezt ültetem egy nagy gödörbe hogy csak a vesszőből álljon ki pár centi majd beföldelem.Még mindíg megeredt mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!