Milyen szelesegre kell ultetni a szolo sorokar?
Szerintem nincs kőbe vésve. Nyilván olyan szélességre praktikus, hogy a traktorral pont elférj közte.
Nekünk csak ilyen kis kapálógépünk volt. Azzal kapáltuk föl a sorok között, hogy ne verje fel a gaz. Egy soron kétszer kellett végigmenni. Egyszer az egyik szélén, utána a másikon. Nem emlékszem pontosan ez milyen távolság volt, de olyan 120-140 lehetett.
ember, te a gyakorikérdések alapján érkezett válaszok alapján akarsz 100 hektár szőlőt telepíteni?
Bátor.
Jójó, tudom tudom egy ismerős akarja, nem te.
Most akkor milyen széles a traktor?
30+30 centit ráhagyhatsz.
Lejtős területen van?
A sorok irányát az uralkodó széliránynak tájolod?
Kihagytam ezt amit a4. írt nagyon helyesen: ember, te a gyakorikérdések alapján érkezett válaszok alapján akarsz 100 hektár szőlőt telepíteni?
Bátor. 3. vagyok
Harmadik!
Ez nem csak erre a kérdésre igaz. Bármilyen témában néhányan teljes meggyőződéssel osztják az észt olyan kérdésekről, amiről lövésük sincs. Ezzel teljesen rossz irányba viszi el szegény gyanútlan kérdezőt. Ha meg bárki ezt szóvá meri tenni, még ő lesz lehülyézve.
Én már megtanultam hogy ha kérdést teszek fel itt, a kapott válaszokat kritikával kell kezelni és nem szabad készpénznek venni.
Amúgy lehet, csak az én figyelmemet kerülte el, de én nem emlékszem, hogy 100 hektárról lenne szó.
Én meg a második voltam...
"Amúgy lehet, csak az én figyelmemet kerülte el, de én nem emlékszem, hogy 100 hektárról lenne szó. "
Az egy előző kérdés folt, amiről merjük feltételezni, hogy ehhez a felhasználóhoz kapcsolódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!