Kezdőoldal » Otthon » Kert » A mandarin magot hogy ültessem...

A mandarin magot hogy ültessem vagy csíráztatni kell?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
simán bedobtam a virág mellé és bele nyomtam a földbe... és már olyan 8 cm magas mind a 4
2012. dec. 4. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor nem nagy igényű, köszi megyek elgórom valamelyik virághoz
2012. dec. 4. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért érdemesebb külön, mert akkor nem kell kiszakítani a másik növény gyökerei közül. Nagyon könnyen kikel.

Értelme ugyan nincs, mert jó esetben 20 év múlva terem.

2012. dec. 4. 19:40
 4/6 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom ha elültetsz narancs mandarin vagy citrommagot azok nem teremnek hacsak nem oltatod be. Úgy kapsz termő citromfát például oltatás nélkül ha egy meglévő (nagy) fa azon ágát amit szeretnél levágni megkapargálod ott ahol majd szeretnéd levágni, bekened valami növesztőhormonnal, köré teszel az ág köré egy függőlegesen félbevágott félliteres flakont, teleteszed földdel, ott locsolod, ki fog gyökerezni és le lehet vágni el lehet ültetni.
2012. dec. 6. 16:36
 5/6 vaszily katalin ***** válasza:
én ma találtam a mandarinba magot,tavaszig száritanikell.s ugy dugom egy cserép földbe,de vigyázat nyáron ha kint van a félárnyékba délioldalra kell teni,s naponta öntözni,ja nekem citrom is van 30 cm magas.nagyon öntöztem,s huzatot is kapot jopárszor sajnos felkopaszodot.remélem ki tudja birni tavaszik.
2012. dec. 6. 19:33
 6/6 A Tengerész ***** válasza:
Simán elülteted, kinő és nem kell 20 év hozzá, hogy teremjen.
2012. dec. 10. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!