Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növényt ajánlanátok nekem?

Milyen növényt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Egy sötét szobába lenne(jó,van ablak,de nem sok napfény jön át). Íróasztalra kéne, de nem muszáj, hogy virága is legyen. Elég, ha zöld(persze a virág plusz pont :D). Eddig a borostyánt ajánlották. Valaki mondana mást is? Köszi előre is!
2009. aug. 9. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
körózsa,vagy egyéb sziklakerti növény. igénytelenek.kecskerágó is is igénytelen.
2009. aug. 9. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szobába sziklakerti?? Ne viccelj az szereti a napot!! Megnyúlt halványzöld bigyó lenne belőle :)
2009. aug. 9. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Páfrányok. Azok eredetileg is a fák alatt árnyékban élnek. Könnyezőpálma.
2009. aug. 9. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a zöldikét ajánlanám neked.

[link]

2009. aug. 9. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mire kikerestem neked az oldalt, már más is rakott fel, mindenesetre nézd meg, nagyon kedves kis növénykék, ápolásuk nem igényel nagy ráforditást.

[link]

2009. aug. 9. 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:

jujj,nagyon köszönöm a szebbnél szebb ajánlatokat! Képzeljétek, a növényboltban, ahova bementem, azt mondták, a borostyán az egyetlen ilyen...adtak is volna 800Ft-ért, de tele van a kertem borostyánnal, nem akartam még a szobámba is egyet:D

Köszi még1x

2009. aug. 9. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Philodendronok. Spathiphyllum (Vitorlavirág) félárnyékot szeret. Alocasia. Rengeteg van.

Amúgy meg egy korrekt, hozzáértő virágboltos 100% hogy tud ajánlai neked megfelelő növényeket.

Olyat keress aki nem gyorstalpalón végzett mert az max csak évek múlva fogja tudni ezeket a dolgokat.

2009. aug. 9. 20:50
 8/10 anonim válasza:
100%
Nekem is elég sötét szobám van és van az asztalomon egy zamioculcas.
2009. aug. 9. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
páfrányok
2009. aug. 10. 02:25
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem van páfrányom, óriási, és gyönyörű. Ha elveszem a déli fekvésű ablak közvetlen közeléből, azonnal elkezd tönkremenni, leszórja a leveleit, nem hoz újabbakat, amíg vissza nem teszem. Én nem ajánlom a páfrányt sötét szobába, határozottan nem.
2009. aug. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!