Milyen növényt ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Egy sötét szobába lenne(jó,van ablak,de nem sok napfény jön át). Íróasztalra kéne, de nem muszáj, hogy virága is legyen. Elég, ha zöld(persze a virág plusz pont :D). Eddig a borostyánt ajánlották. Valaki mondana mást is? Köszi előre is!2009. aug. 9. 20:30
1/10 anonim válasza:
körózsa,vagy egyéb sziklakerti növény. igénytelenek.kecskerágó is is igénytelen.
2/10 anonim válasza:
Szobába sziklakerti?? Ne viccelj az szereti a napot!! Megnyúlt halványzöld bigyó lenne belőle :)
3/10 anonim válasza:
Páfrányok. Azok eredetileg is a fák alatt árnyékban élnek. Könnyezőpálma.
4/10 anonim válasza:
Én a zöldikét ajánlanám neked.
5/10 anonim válasza:
Mire kikerestem neked az oldalt, már más is rakott fel, mindenesetre nézd meg, nagyon kedves kis növénykék, ápolásuk nem igényel nagy ráforditást.
6/10 A kérdező kommentje:
jujj,nagyon köszönöm a szebbnél szebb ajánlatokat! Képzeljétek, a növényboltban, ahova bementem, azt mondták, a borostyán az egyetlen ilyen...adtak is volna 800Ft-ért, de tele van a kertem borostyánnal, nem akartam még a szobámba is egyet:D
Köszi még1x
2009. aug. 9. 20:46
7/10 anonim válasza:
Philodendronok. Spathiphyllum (Vitorlavirág) félárnyékot szeret. Alocasia. Rengeteg van.
Amúgy meg egy korrekt, hozzáértő virágboltos 100% hogy tud ajánlai neked megfelelő növényeket.
Olyat keress aki nem gyorstalpalón végzett mert az max csak évek múlva fogja tudni ezeket a dolgokat.
8/10 anonim válasza:
Nekem is elég sötét szobám van és van az asztalomon egy zamioculcas.
10/10 anonim válasza:
Nekem van páfrányom, óriási, és gyönyörű. Ha elveszem a déli fekvésű ablak közvetlen közeléből, azonnal elkezd tönkremenni, leszórja a leveleit, nem hoz újabbakat, amíg vissza nem teszem. Én nem ajánlom a páfrányt sötét szobába, határozottan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!