Milyen igényei vannak a csilipaprikának cserépben?
Figyelt kérdés
Kaptam egy kedves rokonomtól egy tő csilipaprikát, csak nem tudta megmondani, hogy hogyan kell tartani. Azt mondta neki ablakban volt. Viszont én tetőteres lakásban lakom, és nincs párkányom, így oda nem tudom kitenni. Adjatok tippet, ti hogyan tartjátok!2009. aug. 8. 21:36
1/1 anonim válasza:
Napos helyet, sok tápanyagot és böséges öntözést igényel, de ne álljon meg alatta a viz tartósan, mert elrohad. Ha netán levéltetük jelennének meg rajta, akkor zuhanyoztasd le naponta és tedd kicsit hüvösebb és kevésbé napos helyre - különösen, ha zárt szobaában van,elöfordul, hogy igy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!