Milyen irányba kell a kertet felásni? Hosszírányba vagy átlósan, melyik a jobb megoldás?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 14:17
1/11 anonim válasza:
A legjobb ha srégen ásod ez az aranyközépút.Ugye ezt most nem komolyan kérdezted?
2/11 A kérdező kommentje:
dehogynem mert még most kezdek el elősszőr ásni!!mi az a srégen?
2012. okt. 15. 15:20
3/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__20058-..
Tök mindegy, hogy hogy ásod, csak jó mélyen csináld, mert úgy ér valamit.
4/11 anonim válasza:
Ja, lemradt: ÁTLÓSAN, diagonálisan, keresztben,
5/11 anonim válasza:
"Ja, lemradt: ÁTLÓSAN, diagonálisan, keresztben,"Hát ezt jelenti a srégen ahogy a futó lép a sakktáblán.Csak viccnek szántam.Természetesen nincs jelentősége az iránynak.
6/11 A kérdező kommentje:
de úgy jó hogy egyik évben hosszirányba másik évben pedik átlósan ásom fel?mert valahol ezt olvastam hogy így biztosítjuk legjobban a talajkeverést.
2012. okt. 15. 16:13
7/11 anonim válasza:
Sokan esküsznek erre, de ennek a kézi ásásnál nincs jelentősége. Géppel történő szántásnál van jelentősége, mert ott lényegesen nagyobb mennyiségü földet mozgatunk meg.
Nekem elhiheted, mert jó nagy paraszt vagyok, úgyhogy ismerem a dörgést.
8/11 A kérdező kommentje:
de hát nem mindenkinek futja gépre!!meg amúgy is ha állandóan géppel csinálnánk akkor rontanánk a talaj szerkezetét nem?
2012. okt. 15. 16:29
9/11 anonim válasza:
Én csak a kézi, és gépi ásást vetettem össze. Senki nem mondta hogy géppel csináld.
10/11 anonim válasza:
Adunk mi tanácsokat de mintha kezdenél sokat variálni.Nem kellene inkább ásni? Szerintem nincs kedved hozzá azért próbálsz mindenféle kifogást találni.Fogd meg az ásót és áss vagy vegyél egy rotikapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!