Jogos e az, hogy az én házam 1950-ben épült, mellém épült 90-ben egy villa, s a gazdája rámszólt, h azonnal magasítsam meg a kéményemet, mert az én házam kisebb, s a füst a kéményből bemegy az emeletre, meg a padlásra?
Ő is fával fűt, a melletten lévő másik szomszéd pedig szénnel. nekem kéne most átépítenem a fűtés rendszeremet, mert ő mellém építkezett? én nem hívtam oda, s nem is kértem, hogy ekkora palotát építsen. ha egy toronyház épül majd mellém, akkor gyárkéményt vagyok köteles állítani?
amúgy egyik délután átmászott és se szó se beszéd kivágta a fámat, mert zavarta a tányéros tévéjét.
Arról, hoyg mik a szabályok, az önkormányzat tud felvilágositást adni. Ha a kéményed alacsony az elöirások szerint, akkor meg kell magasittatnod, ha nem , akkor csak azért, mert a szomszédot zavarja, nem.
Az meg, hogy kivágta egy fádat, ezért feljelentheted.
köszönöm a válaszokat, felkerestem az önkormányzatot és a kéményseprőket, s azt mondták, h ha akarja az ő költségén ő megmagasíthatja nekem ha megengedem. :)
jaja. igazi újgazdag gyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!