Akinek van vénusz légycsapója, az mivel öntözi? Desztillált vízzel vagy ioncserélttel?
Hát igen, ez elgondolkoztató. :)
Azt mondják esővíz is jó, de honnan szerezzek??? Nem esik mindig az eső. Utálom hogy nem lehet sima vízzel öntözni!
Honnan lehet ilyen növényt szerezni? Valaki nem tud adni egy kis hajtást (ha van ilyen)?
Amugy nemtudom hogy panelban laksz e, ha igen akkor mindegy, de ha kertes házban akkor kiteszel az udvarra egy nagy hordót és várod az esőt. Nagyanyámék is így gyűjtik a vizet, sokat spórolnak rajta!
szia!
Nekem nincs ilyen növényem, de van áfonyám. Az is csak az esővizet bírja. én úgy csinálom, hogy kiengedem a locsolóvizét, beleöntöm az esővízgyűjtő hordóba, és másnap használom fel. Öntözés után újra töltöm, és az jó lesz holnapra. Addig kipárolog, aminek ki kell.
Én ioncserélt vízzel öntözöm őket mióta megvannak, és fejlődnek tisztességesen. Barátnőm esővizet ad neki,és az övé is szép.
Hipermarketben lehet ioncserélt vizet kapni, szerintem jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!