Mitől lesz a paradicsom héja vastag, kemény, a zöldpaprika pedig keserű?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 09:01
1/4 anonim válasza:
Dobd forróvízbe a paradicsomot és húzd le a héját, ha nem tudod megenni.Van akinek az epéje nem bírja.
A paprikánál növényirtószerre gyanakszon, vegyszeres.Más okát nem ismerem le kell mosni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, de én arra vagyok kíváncsi, hogy a kertben, a termesztéskor mi lehet a kiváltó oka a keményhéjú paradicsomnak és a keserű paprikának. Már többször kaptam idén háztól ilyen zöldségeket, és kíváncsi lettem, hogy mit csinálnak másképpen, hogy ilyen lett a zöldségük. Megmostam a paprikát fogyasztás előtt, nem tudom, hogy a permetezőszer az a húsába is beivódik?
2009. aug. 4. 07:48
4/4 anonim válasza:
A paprika a kevés víz miatt keseredhet meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!