Kezdőoldal » Otthon » Kert » Magas törzsre oltás házilag?

Magas törzsre oltás házilag?

Figyelt kérdés
Szeretem a magas törzsű dísznövényeket! Itthon is tudnék oltani? Hogyan?
2012. szept. 18. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az ilyenhez elsősorban szaktudás és tapasztalat kell! Nem utolsó sorban kell egy alany, amire oltasz, aztán kell az, amit ráoltasz. Mindent mindenre nem lehet.
2012. szept. 21. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nézz utána a T-szemzésnek a neten! Persze,hogy kell tapasztalat,ne de az mégis hogyan alakul ki? Valahol el kell kezdeni kedves 1!
2014. ápr. 17. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, meg fogom nézni.
2014. ápr. 18. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy még érdekel a téma (hisz a kérdés nem mostani).Én is mostanában mélyülök el ebben jobban.Megoszthatjuk a tapasztalatainkat majd!
2014. ápr. 19. 17:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Érdekel, igen, hatalmas kertes házban élünk, vagyis inkább a kert hatalmas, szóval... Ok, igazából nekem még nincs mit írnom erről, sajnos, de várom, hogy beszámolj róla, ha neked lesz valami törekvésed. :)
2014. ápr. 19. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
És vannak abban a szép nagy kertben már valamilyen magastörzsű növényeid? Mert azokon már lehetne próbálkozni! Nekem még nincs,illetve jövőhéten érkezik a magastörzsű rózsa rendelésem,de szeretnék több mindennel is kisérletezni.
2014. ápr. 20. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Van már pár (4-5 db), de azokat vettem, nem szánom őket kísérleti alanynak... :)
2014. ápr. 21. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajuk ha nem sikerül beszemezned.Ha meg sikerül,akkor alkottál valami különlegeset.
2014. ápr. 21. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy állsz a témával? Nekem tavaly egy db T szemzésem sem sikerült a kb. 4-ből.:( Így idén a chippel kezdtem.
2015. ápr. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!