Kezdőoldal » Otthon » Kert » Az orhideáimról lehulltak a...

Az orhideáimról lehulltak a virágok és úgy néz ki mintha kiakarna száradni. A vége kezd feketedni. Egyszer egy héten locsoltam, a vízhez hozzá adtam Vitaflorát is. Mit tegyek hogy megmentsem?

Figyelt kérdés
Vitaflora - zöld palack, piros kapak, direkt orhideának van

2012. aug. 14. 17:37
 1/5 A kérdező kommentje:
most olvasom hogy átlátszó cserép kell, nekem nem átlátszó az lehet a baj?
2012. aug. 14. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi rendkívülit. Ne hagyd kiszáradni, és jövőre újra virágzik. Nekem 3 van több éve, és minden évben hoznak virágot. Semmi különöset nem csinálok velük. A száruk leszárad, hoznak helyette újat. Ha nem szárad le, azon hoznak új virágot.
2012. aug. 14. 17:45
 3/5 A kérdező kommentje:
De csak jövőre?
2012. aug. 14. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, csak jövőre.
2012. aug. 14. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek is átlátszó "cserépben" vannak, eddig nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Biztos igaz, amit írnak, de én ezt a cserepet beletettem egy nem átlátszó kaspóba. Tehát a növény gyökere mégsincs átlátszóban. Csak vízzel locsolom őket, évente virágoznak.
2012. aug. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!