Hány óráig lehet kertes házaknál füvet nyírni?
Figyelt kérdés
Nyáron hány órától számít csendháborításnak?
21 óráig nyírtam a füvet. De még 22-kor is világos van.
2012. aug. 13. 18:31
1/6 anonim válasza:
Sétálj be szépen az önkormányzathoz, és érdeklődj a jegyzőnél!
Ugyanis településenként más és más rendelkezések vannak érvényben! Nálunk pl. a fűnyírást nem de a tüzelést szabályozza helyi rendelet! De tudok olyan településről, ahol még a Family Frost se zenélhet!
2/6 anonim válasza:
Ezt azokkal beszéld meg, akik hallják, és akiket zavarhatsz vele (szomszédok). Nálunk például a környéken inkább hallgatjuk este a fűnyírást, abban viszont megegyeztünk, hogy például hétvégén délelőtt senki nem szeretne arra ébredni.
3/6 anonim válasza:
Azt megnézném, hogy most augusztus közepén Magyarországon hol van 22 órakor világos.
4/6 anonim válasza:
21.00-ig nyugodtan nyírhatod. Ha nem tetszik valakinek, majd szól. Én is a hűvösben szeretem kint dolgozni, nem a melegben. Locsolni, fűkaszálni is este szoktam.
5/6 anonim válasza:
településenként válogatja, én délután és hétvégente nyírtam, de jött a nagy újítás péntek délutántól vas estig nem lehet maradt a többi nap ez van nálunk:) de amúgy senki nem ellenőrzi szerintem
6/6 anonim válasza:
most olvasom a jégkrémes autót, nálunk a kutyák több óráig vonyítanak énekelnek miután elmegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!