Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel érdemes bevetni a...

Mivel érdemes bevetni a kertet (1 hektár), hogy minél nagyobb haszon legyen rajta?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá, de hosszú távú dolog.
2013. ápr. 7. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
azt hittem erdőhöz kell
2013. ápr. 7. 15:14
 13/14 anonim válasza:
mijen engedély? vagy meg élsz vagy éhen halsz ha kell engedély akkor éhen halsz hidd el adó áfa ellenőrök ez mind pénz + ugy is beléd tudnak kötni!feketén mindent akkor van bevétel ha engedélykell akkor meg éhen hlsz akkor érdemes engedélyt ha pl van földed és támogatást kérsz rá! itt már minden apró pénz számit azt hogy miu kell mi nem azt a bevétel határozza meg és a kiadás
2015. jan. 30. 20:36
 14/14 anonim válasza:
100%

Egy hektáron késztem annak idején én is (4 éve). Mivel minden bevételt visszaforgattam ma már összesen 5,4 ha földem van amiből 4 barackfa ültetvény. Ezúton teljesen egyetértek az előttem szólókhoz. a maradék területen évenkénti vetésforgóban mák/bab/mályva van.

Mák: 1 ha - általános bevétel 2'000'000 Ft.-

Bab: 1 ha - általános bevétel 1'000'000 Ft.-

Mályva: 1 ha - 2'000'000 Ft.-

értelemszerűen aminek kisseb a fajlagos hozama azzal kevesebb munkaórát kell törődni, de (jász-nagykun-szolnok megye) a terület mikroklímája tökéletesen megfelel ezeknek.

Ha bármilyen kérdésed van írj egy pv-t vagy egy mail: (geotruck - kukac - outlook.com) és segítek szívesen!

2016. jan. 17. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!