A borostyánt mivel lehet kiirtani? (többi lent)
Vettem egy félméteres ollót azzal pár hónapja szétvágtam a gyökereket aztán egy ideig sárga volt aztán valahogy újból feltámadt. Később vettem egy csomó sósavat és beleöntöttem a földbe hogy na most végre beszopja, de most megint szép zöld a kurv@annyja. :´OOOOO
Kérlek mondjatok valami jót, megőrülök, olyan ronda!
Köszi szépen!
Olvastam a szerről. Ezt elég egyszer ráfújni a levelekre? Ha tegyük fel egy hétig nincs eső és ezerrel süt a nap rá? Többször kell locsolni vagy csak egyszer?
Köszi a segítséget! Homokos a talaj. Ecet is sav (ecetsav), de jóval gyengébb mint a sósav már pedig én beleeresztettem hcl-ből pár flakonnal.
Medellon-ról tudtok valamit?
Szomszédomnak olyan volt és lefújta az ér valamit?
A Fozát, Glifosat fásszárú növényre. Glialka, és a Medallon nem használ. Só, Sósav, Ecet felejtsétek el.
A kiszedéshez csákány, balta... A fára felkúszó növény fekete termését a madár megeszi, a gyomorsavja megmarja, a madár székletével ürülve újhelyen kikel.Senki ne ültessen. Szép, de sok hátránya van. Mielőtt felfuttatod a házra, rengeteg bogár, hangya tanyázik benne. Az egér felmászik rajta.. A vakolat tönkremegy alatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!