Van medencétek otthon?
Figyelt kérdés
Mostanában sok helyen látok, nektek van? Milyen, mekkora? Vagy tervbe van? Vagy fölöslegesnek tartjátok?2009. júl. 7. 17:45
1/19 anonim válasza:
Nincs de jó lenne,csak keret nincs rá:D
2/19 anonim válasza:
Nincs: Elfogadnék 1et, bár elég drága mulatság.. gondolj bele mennyi víz kell bele..mindig tisztítani kell... és várhatod hogy mennyi idő míg felmelegszik a víz..stb
3/19 anonim válasza:
van gumi medence,a kisfiam szokott pancsolni benne,6990-ért vettük,szerencsére van kút,abból szivattyúzzuk a vizet,így nem kerül sokba,és fekete fóliával van letakarva,délután ált. már lehet benne fürödni
4/19 anonim válasza:
nekem van egy 305*76 os medeencém, én nagyon szeretm, imádok benne fürdeni, nemm felesleges sztem mert egy meleg napon jó benne hűsölni,
a medence INTEX márkájú puhafalú medence + vízszűrő van hozzá ja meg persze vegyszerek. :) ha valami kérdésed van akk íej :)
rem segítettem :)
5/19 anonim válasza:
A miénk 3,66 m átmérőjű,76 cm magas.Na azt csapvízzel feltöltöttük(hideggel),másnap már 25 fokos volt a víz,harmadnap már 28.A lényeg h egész nap süsse a nap.Nem kell heteket várni,ha kánikula van.Víztisztítós,vettünk bele alagölőt(heti 1*1 dl),meg klórt,egyszer le kellett engednünk.Igaz h soxor macerás,de mindneki maga tudja h megéri-e neki az otthon pancsi.Egy nyáron egyszer azért leengedjük,mégiscsak telimegy bogárral fürdés közben is,amúgy ponyvával érdemes letakarni ha használaton kívül van.Kertipartikon nagyon szeretik a vendégek!Jah amúgy sok strandon is 28 fokos a víz.
6/19 anonim válasza:
...bocs vízforgatós,szűrővel,de kaptuk szal nem tudom menyni volt 3 éve
utolsó vtam
7/19 anonim válasza:
Nekünk 3,6 m átmérőjű, 90 cm mély vízforgatós medencénk van lesüllyesztve a földbe. Napkollektor van a garázs tetején, az melegíti. Nagyon szépen megcsináltuk a környezetét, terméskő lapokkal van kirakva, dézsás növényeket tettünk oda, meg napozószékeket, este még víz alatti világítás is van. Azóta nyáron egész nap a kertben vagyok, régebben kánikulában ki sem dugtam az orrom a házból.
8/19 anonim válasza:
Nekünk is van! 15 m3-es!
Nagyon jó, imásom!
Nem kell strandra menni!
Igaz 52 ezer volt!
9/19 anonim válasza:
Nincs,de tervünkbe van a vásárlás
10/19 anonim válasza:
Van
Vízforgatós, ellenáramoltatós
jó így nyáron
ki is megyek csobbanni egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!