Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van medencétek otthon?

Van medencétek otthon?

Figyelt kérdés
Mostanában sok helyen látok, nektek van? Milyen, mekkora? Vagy tervbe van? Vagy fölöslegesnek tartjátok?
2009. júl. 7. 17:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nincs de jó lenne,csak keret nincs rá:D
2009. júl. 7. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs: Elfogadnék 1et, bár elég drága mulatság.. gondolj bele mennyi víz kell bele..mindig tisztítani kell... és várhatod hogy mennyi idő míg felmelegszik a víz..stb
2009. júl. 7. 18:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
van gumi medence,a kisfiam szokott pancsolni benne,6990-ért vettük,szerencsére van kút,abból szivattyúzzuk a vizet,így nem kerül sokba,és fekete fóliával van letakarva,délután ált. már lehet benne fürödni
2009. júl. 7. 18:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem van egy 305*76 os medeencém, én nagyon szeretm, imádok benne fürdeni, nemm felesleges sztem mert egy meleg napon jó benne hűsölni,

a medence INTEX márkájú puhafalú medence + vízszűrő van hozzá ja meg persze vegyszerek. :) ha valami kérdésed van akk íej :)

rem segítettem :)

2009. júl. 7. 22:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A miénk 3,66 m átmérőjű,76 cm magas.Na azt csapvízzel feltöltöttük(hideggel),másnap már 25 fokos volt a víz,harmadnap már 28.A lényeg h egész nap süsse a nap.Nem kell heteket várni,ha kánikula van.Víztisztítós,vettünk bele alagölőt(heti 1*1 dl),meg klórt,egyszer le kellett engednünk.Igaz h soxor macerás,de mindneki maga tudja h megéri-e neki az otthon pancsi.Egy nyáron egyszer azért leengedjük,mégiscsak telimegy bogárral fürdés közben is,amúgy ponyvával érdemes letakarni ha használaton kívül van.Kertipartikon nagyon szeretik a vendégek!Jah amúgy sok strandon is 28 fokos a víz.
2009. júl. 8. 00:19
 6/19 anonim ***** válasza:
98%

...bocs vízforgatós,szűrővel,de kaptuk szal nem tudom menyni volt 3 éve

utolsó vtam

2009. júl. 8. 00:20
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3,6 m átmérőjű, 90 cm mély vízforgatós medencénk van lesüllyesztve a földbe. Napkollektor van a garázs tetején, az melegíti. Nagyon szépen megcsináltuk a környezetét, terméskő lapokkal van kirakva, dézsás növényeket tettünk oda, meg napozószékeket, este még víz alatti világítás is van. Azóta nyáron egész nap a kertben vagyok, régebben kánikulában ki sem dugtam az orrom a házból.
2009. júl. 8. 12:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van! 15 m3-es!

Nagyon jó, imásom!

Nem kell strandra menni!

Igaz 52 ezer volt!

2009. júl. 8. 22:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Nincs,de tervünkbe van a vásárlás
2009. júl. 21. 21:25
 10/19 anonim ***** válasza:

Van

Vízforgatós, ellenáramoltatós

jó így nyáron

ki is megyek csobbanni egyet

2009. júl. 22. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!