Mit tegyek, hogy ne zabálják le a madarak a fámról a cseresznyét?
Figyelt kérdés
Madárijesztőt leszarják, a felrakott zörgő kupákba belefészkelnek, a fára rakott tükörre fütyül. MEGOLDÁSOK?2012. jún. 21. 14:11
1/7 anonim válasza:
A címkéből úgy látom, már kitaláltál egy megoldást. De én nem javaslom a lövöldözést, végső megoldásként sem.
Ilyesmiket tehetsz helyette: ha lehet, folyamatosan szeded le a termést. Ragadozómadár alakú lógók (mint karácsonyfadíszek), színes szalagok amik lengedezhetnek az ágak között. Rádió magyar slágerekkel :P. Macska.
Ennyit általánosságban. Megkérdezhetem, hol laksz és milyen madarak?
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
békéscsabán, és seregélyek.
2012. jún. 21. 18:43
3/7 anonim válasza:
A seregélyek cudarul intelligensek, hamar rájönnek, ha valami csak "kamu". Viszont lehet kapni elektromos seregélyriasztót. (Nem tudom persze, hogy ez mennyire működik, egy fa miatt nem próbálnám ki.)
4/7 anonim válasza:
Én vettem elektromos seregélyriasztót.A szomszédot idegesítette a madarakat nem.Aztán hallottam hogy fel kell lógatni egy mű ragadozó madarat és kész.Megcsináltuk azóta egy darab nem jött a kertünkbe.
5/7 anonim válasza:
Le kéne szedni a fáról a cseresznyét.
6/7 anonim válasza:
patkanyfogoval fogj meg egy parat es a doguket kiakasztani ezt latvan megijednek es elrepulnek vagy hivj el egy solymaszt hogy ilyessze meg a madaraval a seregélyeket es igy mar egy hamar nem jonnek vissza
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm is hasonló cipőben járt, de kitalálta, hogy CD-lemezeket kötött egymáshoz és csinált egy hosszú lógó díszt amit a szél tudott pörgetni és a csillogás elijesztette a madarakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!