A kertben a földön megjelentek valamilyen lyukak, kb.3 cm. átmérővel. Mi lehet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 20:24
11/24 anonim válasza:
Akkor szinte biztos, hogy pocok.
13/24 anonim válasza:
Az is elrágja a növények gyökereit.
14/24 A kérdező kommentje:
Kutya van, nem vehetek ilyen szereket. Egyébként tudom, hogy elrágja a gyökereket én is használom a Google-t.
2012. máj. 27. 19:57
15/24 anonim válasza:
azért azt se feledjük el, hogy nem véletlenül tiltották be.. ha olyan növény közelében van, amit vagy aminek a termését fogyasztani akarod, és nem évelő, akkor én nem nagyon ajánlanám.
16/24 A kérdező kommentje:
A Galition-ról beszélsz? Az tárgytalan, nem lótetű van az udvarban.
2012. máj. 29. 16:52
17/24 anonim válasza:
Valószínűleg béka-lyukak (varangy).
18/24 vaszily katalin válasza:
sziasztok. nekem van kiskertem s ez álando jelenség nálam,ja s látam hogyan tünteti el a tulipánomat hogyan kuszot lefelé.hihi mintha valaki alulrol huzná.és tényleg .vakondot is fogot már a cicám a kutya mindig utána ás a kenelbe.föleg akkor szokot elöfordulni mikor a szomszéd elkezt a rotagépel a földet gondozni.max ugy tudod megakadájozni hogy redszeresen öntözöd de föleg kapálod de ez nagyon nehéz,legalábis nekem folyton.igaz ithon vagyok.ha viszont pokhálos az a lyuk akkor pocod van ha ne tur ki földet felüre akkor vakond.sok sikert s föleg kitartást.
19/24 poiu válasza:
A gazdaboltban vehetsz olyan gyertyát, amit a lukba dugva és meggyújtva megölhetsz mindent, ami él (tképpen nitrogén és kén keverék). Én használtam ilyet, de csak azon a pár négyzetméteren, ahol tényleg nem akartam semmilyen bajkeverőt, a többin legyen, aminek lennie kell.
Viszont ha a párod szerint a 3 cm átmérőjű luk túl nagy, azon kicsit elgondolkodnék.
20/24 anonim válasza:
Ha mindenképpen ki akarod irtani legegyszerűbb, legolcsóbb, és legtisztább megoldás, ha vizet öntesz a lukakba (kicsi a luk, úgyhogy óvatosan, hogy ne omoljon be, és elöntse az egészet). Vegyszert ne használj, ha kutyád van, az mindent felnyal a földről is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!