Milyen palántát érdemes vennünk?
Ha jól emlékszem,akkor 80 ft-ért vettem paprikapalántát.
Úgyhogy szerintem 120 ft-ig reális(persze nagy
bocs,elküldte a rendszer:-(
Szóval nagyságtól is függ az ára.
Én idén palántáztam először paradicsomot, paprikát, mindkettő nagyon jól sikerült, szépen megnőttek, és most hogy ki lettek ültetve, még jobban megerősödtek. A paprika egyébként nálunk sem vált be korábban, de hátha idén. Ezen kívül uborka, patisszon és cukkini palántát is csináltam, ez utóbbi nagyon jól bevált az elmúlt években, akkor közvetlen a földbe vetettem május végén, most gondoltam, hogy palántázok.
Szóval szerintem jövőre próbálj meg saját magad palántát csinálni, mert te tudod kiválasztani a fajtákat, és ha szeretitek a cukkinit és a patisszont, akkor még most is érdemes magot venni, és közvetlen a földbe, a helyére vetni. Paprikából én sima TV paprikát, pritamin paprikát választottam, ajándékba kaptunk almapaprika palántát. Egyébként inkább a piacon érdemes palántákat vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!