Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti tavunkban ezrével...

Kerti tavunkban ezrével vannak kis fekete ebihalak?

Figyelt kérdés
Milyen hatással lesznek? Annyi van, hogy a szélén hemzsegnek, rengeteg, még sosem láttam ennyit. Találtam benne egy barna, fekete foltos békát is, de vannak benne koik is.
2012. máj. 3. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
A koik meg fognak enni belöle egy csomót. Az ebihalak egy részéböl béka lesz, amik megeszik a szunyogokat, a meztelen csigákat, az egyén rovarokat a kertedben. Örülj neki, hogy nem lesz annyi zavaró kártevö a kertedben nyáron.
2012. máj. 3. 08:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj, én nem akarom őket bántani, csak annyi van, hogy a kövek nem is látszanak, mert feketednek tőlük:S CSak nagyon furcsa mert még sosem láttam ennyit.
2012. máj. 3. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Halászd ki őket, és egy vízzel teli vödörben szállítsd a legközelebbi vizes helyre, mert rengeteg békád lesz.
2012. máj. 3. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:

8.00-nak

A koik megeszik az ebihalakat? Én úgy tudtam, csak rovarokat, apróbb férgeket, csigákat, és növényeket esznek.

2012. máj. 3. 09:10
 5/7 Skyra Diamonds válasza:
Szerintem ne csinálj semmit, mert a természet elrendezi magától. Tavaly én is így jártam, aggódtam, hogy tele lesz békával a kicsi tavam, erre egy kis idő múlva mind eltűnt, szerintem megették őket. A tápláléklánc működik.
2012. máj. 3. 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:

De nem fogják a halakat bántani?

Mert a legnagyobb hasú koi mindig kimegy a felső lépcsőre, és szerintem ívni akar, de ezek a kis szörnyetegek rámásznak, mint valami pióca és akkor meg elmegy onnan.

Már egy csomót kihalásztam és levittem a patakra, de még mindig annyi van :S

2012. máj. 4. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ebihalak majdnem kzárólag növényeket meg algákat esznek, halikrákat nem
2012. jún. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!