Egzotikus növények magját honnan tudom beszerezni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt: banán, kiwi, narancs stb.
Egyáltalán érdemes próbálkozni velük, teremni fognak?
2009. jún. 21. 21:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne foglalozz Magyarországon ilyennel minek mi elültettük az aszalt datolyát annyit értünk vele hogy felnőtt 20 centire és ott tartja magát de már elkezdett sárgulni is
2/3 anonim válasza:
Maximum egzotikus virágokat érdemes ültetni, talán még a narancs és a citrom az ami teremni fog, de a banán terméséhez kétszer annyi napos óra kell,minta amit itt magyarországon biztosítani tudsz neki.
www.teszvesz.hu www.vatera.hu, én innen szereztem be az egzotikus virágmagjaimat ha azok esetleg érdekelnek.
3/3 anonim válasza:
a media markt-ban 3000 ft egy banánfácska ami teremni fog! (füge fa 1690 ft, ha érdekel) mindkettö csak kis 25 centis növényke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!