Most vetem a paradicsom magjaimat, rakhatom Őket a garázsba letakarva már?
Időjárás előrejelzés szerint ilyen 20 fok körüli idő várható: [link]
Vagy éjszakára hideg lesz Nekik?
Azért találnám ott,hogy jó helyük lesz,mert a tető a garázson,csak félig van kész,tehát félig fóliás a teteje és ott jó nagy fényben széltől védve lennének. Itt bent nem kapnának annyi fényt és meleget sem napközben.
Már nem nagyon fűtünk és itt bent most 16 fok van,vagy azért éjszakára még cipeljem be Őket? Vagy előbb nézzem meg most éjszaka a garázsba mennyire hűl le a levegő és aztán döntsek?
Köszönöm!:)
Hát így eltoltam holnapra a magvetést...remélem addig tud segíteni valaki...
Egyébként is olvastam,hogy az ilyen kései magvetésnél nem árt beáztatni a magokat,ezt megtettem.Állítólag hamarabb csíráznak.Ez vajon igaz lehet minden magra??
Köszi!
Köszi!:) Kár,hogy nem jöttél korábban!:) A kérdés megírása utáni nap már elvetettem s mint írtam beáztattam őket előtte 1 bő napig. Még nincsen semmi,pedig állítólag 1 hét alatt kicsírázik és 50 nap a termési ideje a törpe fajtámnak. De kivárom!:) Nekem az se baj,ha majd csak júniusba lesz belőle valami,csak legyen!:)
Tehát akkor azt mondod,nem lesz már semmi bajuk kint éjszaka sem? Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!