Gyapjas pajzstetűt hogy tudok kíírtani?
Figyelt kérdés
a kroton tele van, lekaparom, lezuhanyozom, tetűirtóval átfújom, aztán egy hét múlva megint rajta van a dög...2009. jún. 17. 23:01
1/6 anonim válasza:
A legjobban bevált ha levélfényesitö sprayjal fújod be a tetveket. Ha csak kevés van, akkor egy vattapálcikát márts spirituszba vagy paraffinolajba és azzal ecseteld be a tetüket egyenként. Nekem hatásos volt.
2/6 anonim válasza:
Nekem a következőt ajánlották( nagymama régi praktikája):néhány egy-két szál cigit(dohányt) beáztatsz vízbe, és ha jól kiázott a lével áttörlöd, vagy lemosod a leveleket, nekem ez bejött, eddig minden élősködőt elpusztított :)
sok szerencsét, ja és nem kell aztán lemosni a virágról a lét, hagyd megszáradni
22l
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat !
2009. jún. 18. 21:55
4/6 anonim válasza:
A 00:10-es hozzászólótól kérdeném, hogy ez a módszer jó gyökértetvekre is?
5/6 anonim válasza:
fúú, hát..azt nem hiszem, hacsak nem akarod a virágod minden egyes kis gyökérszálát áttörölgetni :)
szerintem nem, de a levélen lévők ellen tutibiztos ;)
22l
6/6 anonim válasza:
Nekem a kaktuszaimat szokta megtámadni és én étolajjal szoktam kenegetni! Először megpróbálom leszedni, majd a kis "maradékokat" leáztatom étolajjal! Sokáig nem térnek vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!