Milyen virágot tegyek az erkélyre, ami nem túl drága nem igényel különösebb gondozást és nem mellesleg szép is?
Figyelt kérdés
Balkonládában szeretném tenni az erkélyre, én a muskátlira gondoltam.2012. márc. 28. 22:27
1/3 anonim válasza:
büdöske. szeptemberis virágzik. összegyűjtödősszel a magját jövőre elveted. Tök szép én azt ültettem! :)
2/3 anonim válasza:
A petúnia könnyen tartható cserépben, akárcsak a Margitvirág. A futó muskátlik nagyon dekoratívak, viszont a sziromhullajtásukkal, a -szomszédainkra való tekintettel- pedáns gazdit kívánnak. Mindhárman hosszan virágoznak, de feltétele a folyamatos gondozás. Locsolás, az elvirágzott szárak kicsípése, a földje komposztálása...
Tipp:
Menj ki a piacra, és vásárolj koktélparadicsom palántát
Esetleg mást... :)
Ezt neked találtam
Szerintem a magvetéssel ne vacakolj, az "különösebb gondozást" igényel, viszont ugyanannyi energiabefektetéssel némi haszonhoz is juthatsz ;)
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Akkor te olyan virágot szeretnél amire egy percet se szánnál az életedből de elvárnád hogy még viráégozzon is.Akkor vegyél művirágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!