Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növényeket tudnék most...

Milyen növényeket tudnék most ültetni?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy ültetnék valamit, csak nem vagyok otthon ebben a témában, hogy mit érdemes ilyenkor ültetni :)

Idáig a csípős paprika, amit ültetek majd

előre is köszi a segítséget! :)

2012. márc. 25. 16:13
 1/4 Kerria ***** válasza:

Veteményesre gondolsz?

mert akkor a borsót, sárgarépát, petrezselymet, paradicsomot nem hagynám ki a helyedben.

Ha virágosra gondolsz, akkor azt kell eldönteni egynyárit szeretnél, vagy évelőt.

Egynyáriban én nagyon szeretem a büdöskét (bársonyvirág-Tagetes),vagy dísznapraforgót, a paprikavirágot, lobéliát, verbénát, stb.

Évelőben nem hagynám ki az évelő szegfűt, fűszernövényeket, kövirózsát.

2012. márc. 25. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Most még nem lehet mindent ültetni, vetni.

Gyökeret, répát, retket, borsót el lehet vetni és a hagymát is lehet duggatni.

A többit, -paprika, paradicsom, egyéb zöldeket később a fagyveszély után amikor már lehet palántákat kapni.

2012. márc. 25. 16:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen veteményesre gondoltam!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Ment a zöld pacsi!

2012. márc. 25. 17:01
 4/4 Kerria ***** válasza:

Igen, abban igaza van, hogy a palántát később ültetjük, én magot vetettem, amit a tavalyi finom paradicsomból nyertem, és azokat én már elvetettem.

Húúú, ami még eszembe jutott, a hónapos retek, én legalábbis nagyon szeretem :) bár még sohasem vetettem :s

2012. márc. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!