Használható az olcsó kerti grill?
Figyelt kérdés
Még sohasem vettem kerti grillt, de érdekelne, hogy a legolcsóbb,kategóriás grillek mennyire használhatóak (2ezer Ft alatt)Vagy lepattog a festék stb?2009. jún. 11. 19:02
1/8 anonim válasza:
Én majdnem húsz éve sütögetek és az alábbiak a tapasztalataim:
-nagyon jó grillsütőket lehet olcsón kapni, persze gagyit is.
-fontos a sütő kialakítása, szélvédő oldalfalakkal el van-e látva, kellően nagy a tűztér, ahová a faszenet rakod (talán ez a legfontosabb)
-milyen tartozékokat, kiegészítőket adnak hozzá?
Drága cuccokon is lehet pocsék kaját sütni. Szerintem csak akkor vegyél drágábbat (6-8 e Ft) Ha gyakran használod.
2/8 anonim válasza:
két éve van egy tescos grillünk 1500 pénz volt a festék rendben van és nem lyukadt át a lemez sem.negatívum nagyon könnyű és mindig le kell súlyozni egy nagyobb kővel az alsó polcát,hogy ne inogjon ha forgatjuk a husikat.
3/8 anonim válasza:
Én elég sok rosszat olvastam a faszenes sütésről,állítólag rákkeltő anyag kerülhet a húsba.Én elektromos grillt használok a teraszon.Kb.10 000.-ért nagyon szupert lehet venni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , sokat segítettetek ! Még sohasem grilleztem, úgyhogy szerintem akkor kezdésnek kipróbálom ezt a fajtát.. Az egészségtelenségről én is olvastam..erről mit gondoltok? Egy éve vettem egy mini, benti grillsütőt, de borzalmas. mert nem sül át semmi, kicsi a hely, mindig minden odaég, úgyhogy inkább kint próbálkoznék :)
2009. jún. 11. 19:56
5/8 anonim válasza:
Hát napi rendszerességgel 10-15 kg szénné égett hús elfogyasztása biztos egészségtelen! :)
Én egyébként nem nagyon hiszek ezekben a rákkeltő - nem rákkeltő dolgokban, mint ahogy abban sem, hogy itt ezer évig hülye emberek laktak, csak az elmúlt 30 évben lettünk okosak és egészségesek.
Jó sütögetést! (első voltam)
6/8 anonim válasza:
Mi is gagyi teszkósat használunk .Nincs probléma vele.Az egészségtelenségről:Az biztos hogy a sok tartósítós kaja több kárt csinál,mint a grill.
7/8 anonim válasza:
Mi 6000 Ft-ért wettünk egy grillsütőt, nem wolt olyan nagy, kb. 40 cm wolt az átmérője. Közel 5 éwig kitartott. Szerintem megérte.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! Már nyáron beszereztem egy 2ezreset, és teljesen megfelelt a célnak :)
2009. dec. 7. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!