Kezdőoldal » Otthon » Kert » Érdemes ilyenkor (márc.15)...

Érdemes ilyenkor (márc.15) elkezdeni a füvesítést?

Figyelt kérdés

2012. márc. 15. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Még várnék vele.
2012. márc. 15. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
hát végül is már megcsináltam. csináltam ilyen nagy lapos kövekből ösvényt és a kövek között meg a kövek körül kellett füvesíteni. A kövek majd fűtik éjszaka, úgyis süt rá egész nap a nap. Sokat számít.
2012. márc. 15. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, jól csináltad. Csak naponta locsolgasd, hogy ne száradjon ki.
2012. márc. 15. 19:40
 4/5 Kerria ***** válasza:
Nem mondanak már fagyokat, sőt kifejezetten meleg idő lesz hétvégén, így szerintem nem lesz gond. A nagy melegre való tekintettel, és az éjszakai lehűlések miatt, most inkább reggelente öntözd majd meg!
2012. márc. 15. 21:50
 5/5 anonim válasza:

Mi parképítésen úgy tanultuk, hogy hóban, sárban, és fagyban nem lehet, egyébként bármikor.

Előtte remélem meglazítottad a talajt, elgereblyézted, a magokat úgy szortad mint a régi öregek mikor vetettek, vékonyan ismét épphogy belegereblyéztél, majd mivel nincs az embereknek hengere letapostad (azaza döngölted egy kicsit) és végül meglocsoltad. És igen locsolni kell, hogy ne száradjon ki. Ha meg megnől minnél többet nyírod annál erősebb lesz, majd évente vasvillával nem árt neki, ha megszurkálod, mert így levegőzik. (remélem jól emlékszem rá, de én így csináltam, rég volt). Ja igen, ha valami nem oda illő növény (gyomok) vannak ki kell szedni.

Ha azt akarod, hogy mégszebb legyen a fümag előtt rakhattál volna bele krókuszt (ez még nyírás előtt virágzik a gyepedben.

Remélem segítettem.

2012. márc. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!