Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyi vízet kell adni a...

Mennyi vízet kell adni a Vénusz légycsapójának?

Figyelt kérdés

Most kaptam egy Vénusz légycsapót és még nem igen tudom hogyan kell tartani de leginkább azt hogy milyen időközönként kell locsolni és hogy mmennyit na meg hogy hogyan teremtsünk neki párás környazatat.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2012. márc. 8. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
gugli a barátod......
2012. márc. 9. 07:40
 2/4 A kérdező kommentje:
tessék?
2012. márc. 9. 13:36
 3/4 anonim válasza:
Tavasztól őszig állítsd a cserepet kb. 1-2 cm mélyen lágy vízbe,(eső víz) télen csak annyira öntözd, hogy a talaj épphogy nyirkos legyen.A legmegfelelőbb az esővíz, ha nincs kéznél, akkor forralt vizet, vagy Savanyú vizet savanyú tőzeg segítségével állíthatsz elő. A tőzeget ebben az esetben úgy kell használni, mint egy tea filtert. Kiszórod a tőzeget például egy vödörbe, és megöntözöd vízzel, majd pár napig pihenteted. Ez meglágyítja a vizet, és kellőképpen savanyú is lesz tőle, miközben a tőzeg leülepedik az aljára. Még 1 jó tanács növényeket mindig alulról öntözd, nehogy a levelekre vagy a csapókba kerüljön a víz. És még 1 fontos dolog a meszes vízet és földet kerüld mert azt nem szereti.
2012. márc. 9. 18:17
 4/4 anonim válasza:
Ja és azt el felejtettem ,hogy párás környezetet ugy a leg egyszerűbb elő állítani,hogy kavicsokat szele egy tálcára meg öntözöd vízzel de ne túl sokkal és rá teszed a növényt kész is!De ne álljon pangó vízbe a növény mert akkor el rohadhat.
2012. márc. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!