Milyen virág lehet?
Figyelt kérdés
Virágcsokorban kaptam. Fehér, gömb alakú virágzata sok kis apró, szabályos(mint amit az ovisok rajzolnak), 6 szirmú virágból áll, aminek a közepe zöld bogyó, ebben vannak a magok, ha megszáradt.Mindegyik sziromhoz egy szál porzó tartozik.Szedtem magját, szeretném szaporítani, de hogyan, mert amit elvetettem nem kelt ki.2012. febr. 20. 09:25
1/5 anonim válasza:
Hát ez kb bármi lehet.
Margaréta, krizantin...
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én az általad írtakat nem tartom gömbvirágzatúnak, és ezek közül nem ismerek olyat sem, aminek 6 szirmú virágokból állna össze a virágzata.(labda formájú virágzat)
De azért kössz.
2012. febr. 20. 15:18
3/5 anonim válasza:
A Díszhagymáknak (allium) van hasonló virága, egy vastag erős száron egy nagy gömb, ami pici virágokból áll. én próbáltam már szaporítani magról de nem sikerült. Sarjhagymákról szaporítják könyebben.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ő volt az!!!
2012. febr. 22. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!