Hogy tudok elő állítani savanyú kémhatású vizet szoba növények öntözésére? És nagy a mész tartalma avval mit lehet kezdeni?
A KETTŐ NEM IGAZÁN VAN RENDBEN!
1:HA MAGAS A CAOH AKKOR LÁGYÍTVA LÚGOS KÉMHATÁSÚ LESZ ÉS KICSAPÓDIK A MÉSZ
2.HA "LÁGY VÍZHEZ SAVAT RAKSZ AKKOR "A FAGYI VISSZANAL!
3:NÖVÉNYFÜGGŐ A TÖRTÉNET SZERINTEM EGY SZAKÜZLETBEN FÖLVÁZOLOD A DOLGOT HASZNOS TANÁCSOKAT FOGSZ KAPNI!!
---NEM FONTOS MINDJÁRT BÁLINT GAZDÁHOZ FORDULNI!!!
PL. AZ ÉN FÜGEFÁM TÉLEN IS TEREM ÉS KIFEJEZETTEN LÚGOS KÉMHATÁSÚ TÁPANYAGGAL KEZELEM.
Én a TV-ben láttam egy külföldi sorozat volt a FEM-3-on,hogy savanyú föld kell a hortenzia virágnak. Ezt úgy lehet legkönnyebben elérni,hogy a fenyőfa tűlevelét a bokorhoz öntjük/vagy összekavarjuk a földjével/.Azóta ezt teszem és csodálatosan fejlődik a nővényem igaz kint van a kertben,addig meg sínylődött.Gondoltam neki már mindegy kipróbálom,bejött. Én beáztatnám a fenyű levelét úgyis most volt karácsony van még belőle,persze nem kiszáradtra gondolok.
Írj majd róla.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!