Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehet biztonsággal...

Hogyan lehet biztonsággal darazsakat irtani?

Figyelt kérdés
A fészek 1.nem az általuk kreált ismert "leverhető" forma, hanem vakolatlan ház rései között (úgynevezett sóskúti mészkő)lakoznak. Némi gaz is van e ház oldalánál így a megközelítésben akadályozhat. Leginkább attól tartok, hogyha nekik megyek "kalasnyikovval" egy-kettő lesből visszatámad. 2. kiadás: a földbe is "fúrtak lukakat".
2009. máj. 19. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy hangya-irtásos kérdezőnek is ezt ajánlottam: használj BioKill-t. Kicsit drága, a nagyobb flakon 1000-1100 Ft körül van, ez ha jól tudom, kb. fél liter. Nagyon hatásos minden rovar ellen, hónapokig védelmet nyújt, a ha falra fújod sem foltot, emberre sem ártalmas. Általában valamennyi gazdaboltban, kertészeti üzletben kapható. Maximálisan merem ajánlani, ugyanis is rovar-fóbiás vagyok, és ez az egyetlen készítmény, amiben merek bízni.
2009. máj. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!