Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fűszernövények. Hogyan bánjak...

Fűszernövények. Hogyan bánjak velük?

Figyelt kérdés
Már sokadjára veszek cserepes fűszernövényeket.Mindig tevben van hogy kiültetem tavasszal de mire odajutok meghalnak.Most a tes...oban vettem bazsalikomot,mentát és kakukkfüvet.Hogyan tartsam őket a konyhában tavaszig hogy tudjam használni és tönkre se menjen?
2011. dec. 22. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
2011. dec. 22. 16:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Elnézésedet kérem kedves senki:Tapasztalatok érdekeltek,nem az hogy milyen ügyesen tudsz linkelni..Melyik szó nem világos?:)

Esetleg írjam le angolul vagy a spanyol érthetőbb számodra?!

2011. dec. 22. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Világos helyen tartsd,legjobb az ablakban. Ne legyen nagyon meleg helyen,és csak akkor öntözd,ha a földje már majdnem száraz. Legjobb alulról öntözni.

Az sem árt,ha átülteted.

Így valószínűleg megmarad.

2011. dec. 22. 18:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Mennyire árt nekik a pára?Mert nagy a konyhám de párásodik ilyenkor hamar ha főzök.Már arra gyanakodtam hogy ez lehet az ok..

2011. dec. 22. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább tartsd akkor az előszobában,ahol nincs pára.
2011. dec. 22. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy az ilyen helyen kapható fűszernövények nincsenek ahhoz szokva, hogy sokáig lakásban éljenek.

Sőt, én is kiültettem őket a kertbe, de egyik sem maradt meg a rozmaring kivételével.

Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha tavasszal vetnél kis cserépbe magokat, majd, mikor szépen megnőnek a kis fűszerpalánták, kiültetnéd őket. Nekem ez vált be igazán! Össze sem lehet hasonlítani a magról vetett, saját nevelésű fűszernövényeket, a szupermarketekben kaphatóakkal.

2011. dec. 23. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Arra is ügyelj, hogy sok fűszernövény egynyári! Azok nem élnek túl sokáig.
2011. dec. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!