Fűszernövények. Hogyan bánjak velük?
Elnézésedet kérem kedves senki:Tapasztalatok érdekeltek,nem az hogy milyen ügyesen tudsz linkelni..Melyik szó nem világos?:)
Esetleg írjam le angolul vagy a spanyol érthetőbb számodra?!
Világos helyen tartsd,legjobb az ablakban. Ne legyen nagyon meleg helyen,és csak akkor öntözd,ha a földje már majdnem száraz. Legjobb alulról öntözni.
Az sem árt,ha átülteted.
Így valószínűleg megmarad.
Köszi:)
Mennyire árt nekik a pára?Mert nagy a konyhám de párásodik ilyenkor hamar ha főzök.Már arra gyanakodtam hogy ez lehet az ok..
Az az igazság, hogy az ilyen helyen kapható fűszernövények nincsenek ahhoz szokva, hogy sokáig lakásban éljenek.
Sőt, én is kiültettem őket a kertbe, de egyik sem maradt meg a rozmaring kivételével.
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha tavasszal vetnél kis cserépbe magokat, majd, mikor szépen megnőnek a kis fűszerpalánták, kiültetnéd őket. Nekem ez vált be igazán! Össze sem lehet hasonlítani a magról vetett, saját nevelésű fűszernövényeket, a szupermarketekben kaphatóakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!