Kaliforniai sütőtök közül sok zöld maradt. Belseje fakó sárga. Így is ehető?
Figyelt kérdés
Mert nagymamám aprítana felfelé az aprójószágnak. Én meg nem hagyom, hátha ehető.2011. dec. 16. 13:43
1/5 anonim válasza:
ehető - ha meg beteszed a spájzba egy dobozba pár alma közé, akkor pláne
2/5 anonim válasza:
amúgy esetleg hordós savanyúsághoz felhasználhatod, arra jó lenne
3/5 anonim válasza:
Ha zöld maradt, nem áll el, ha nagyon el kezd fonnyadni, barnulni, akkor az állatnak.
Amúgy miért ne lenne ehető? Legfeljebb nem elég édes.
4/5 anonim válasza:
Én is jártam így, sokmindent lehet belőle csinálni,ha amúgy a sütőtököt szeretitek,megsütheted úgy,hogy megcukrozod,vagy mézet teszel rá. Vagy készíthetsz belőle pürét,pont,mint a krumplipürét,de én ilyenkor erősebben fűszerezem.és teszek bele valamilyen zöldfűszert. Készülhet belőle leves, vagy kockákra vágva paprikával és kelkáposztával főzelék, vagy párolt zöldség stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
2011. dec. 16. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!