A képek alapján milyen bonsai fám van?
Figyelt kérdés
A leveléről: [link]
Az egész fa:
Hogyan kellene gondoznom hogy sokáig éljen?
2 napja vettem Tescoban, Mindennap 2szer öntözöm kis mennyiségben és 2szer sprayzem a levelét...
2011. dec. 14. 22:20
2/8 anonim válasza:
Tescóban nem veszünk bonsait!
Nem permetezzük a levelét, mert begombásodik!
Nem öntözzük, hanem áztatjuk!
Amúgy kínai szil, ulmus parviflora.
3/8 A kérdező kommentje:
A neten meg pont azt írja egy szakértő, hogy nem áztatjuk csak nagyon meleg időben, m,ert egyébként a gyökereit károsítja....
2011. dec. 15. 17:18
4/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy ki az a Szakértő, de hidd el, hogy nem írtam hülyeséget!
Nekünk országos Bonsai kereskedésünk van, s minden egyes fát áztatunk!
Pedig többnyire 5-600fa is van nálunk!
5/8 A kérdező kommentje:
és akkor hogy csináljam az áztatást?? Szerinted is kínai szil a bonsaim? Hogy gondozzam?
2011. dec. 16. 07:44
6/8 anonim válasza:
Igen, kínai szil. Ablak közelébe tedd, de fűtőtest ne legyen közel!
Ahogy kiszárad, 3-4 naponta áztasd be, 10-15 percre, úgy hogy a földjét is ellepje a víz.
7/8 anonim válasza:
Jót tenne neki az enyhén savas széklettel kevert híg folyadék. És a spray helyett használj a leveleire hajlakkot.
8/8 anonim válasza:
Legjobb, ha beleállítod egy vödör még folyékony műgyantába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!