Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mivel tudom a hörcsögöket a...

Mivel tudom a hörcsögöket a kertemből távoltartani?

Figyelt kérdés
Mivel mellettünk szántóföldek vannak ,sok rágcsáló társaságát "élvezzük".Most éppen egy hörcsög banda keseriti az életünket,a kislányom szorgalmasan locsolja az epret,mire megérik,a hörcsög lerágja.Nem győzőm vigasztalni szegényt.Napelemes riasztótól elmennek,de az egész kertbe ez nem elég.Mindent kifalnak:borsó,hagyma,zöldség,répa...Ha valakinek van ötlete segitsetek,mert a szivem szakad meg a gyerek sirásától az epréért!
2009. máj. 16. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy Foxid és egy Jack Russeled, akkor nem lenne hörcsög a kertben, az tuti.:) Elnézést, tudom nem ilyen válaszra számítottál, de nálunk is voltak, viszont mióta megvan a két kutya, azóta eltűntek.
2009. máj. 16. 11:10
 2/5 anonim válasza:
Mezőgazdasági boltokban lehet kapni tabletta szerű vegyszert.Sajnos nem tudom mi a neve de az eladók biztos tudják. Beledobod a lyukba egy kis vizet öntesz rá és gáz képződik. A hörcsög meg belefullad. Lehet még kapni mehanikus müködésű csapdákat is hasonló elvű mint az egérfogó. Bár a lyukak nem a te kertedben van akkor az előbb említett kutyusok kitünőek a megfékezésükre. Más kutyák is alkalmasak mert a hörcsög elég buta könnyű öket megfogni.
2009. máj. 16. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Van kutyánk,de a kertben ha neki kezd a hörcsög után kaparni,akkor több kárt okoz,mint a hörcsög...
2009. máj. 17. 14:36
 4/5 anonim válasza:
akkor macskát vegyél,mert az meg nem tudja a hörcsögögt az egértől megkülönböztetni és megeszi.;)TALÁN.
2010. ápr. 4. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
A macskákat sajnos vagy az autók ütik el(főút mellett lakunk),vagy a szomszédom viszi el mert zavarja.A lányomévenete 2 cicát sirat meg,több ilyennek nem szivesen tenném ki...
2010. ápr. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!