Mit csinálok rosszul? Vagy a földdel van gond?
Figyelt kérdés
Évek ótam futómuskátlit teszek a teraszomra de megfigyeltem hogy kb 1-1,5 hónappal a kiültetés után a földje már nem tartja meg a vizet hanem egyszerűen átfolyik rajta a felszín vizes kb 1-2 cm mélyen de alatta porzik olyan száraz öntözés után. Minden nap öntözöm ha meleg van akkor reggel is meg este is. tápoldatot is használok. S miután a földje ilyenné válik 1-2 hét múlva már nem virágzik levelei hullanak és szépen lassan kipusztul. Minden éven friss muskátli földet veszek alá a növények pedig kertészetből valók.2009. máj. 14. 13:21
1/3 A kérdező kommentje:
Ha a föld a probléma milyet javasoltok, nektek melyik márka vált be.
Tápoldatot milyet használtok?
2009. máj. 14. 13:42
2/3 anonim válasza:
Tegyél alá tálkát, és akkor nem folyik el a víz, onnan fel tudja szívni a növény. Nekünk is úgy van.
3/3 anonim válasza:
Én sóderral keverem össze a földet,így nehezebben szárad ki,omlós marad a föld,alátét fontos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!