Kezdőoldal » Otthon » Kert » Már bevittétek a leandert?...

Már bevittétek a leandert? Merre laktok? Mikor vágjátok vissza, most vagy tavasszal?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:

A leander -5 fokig simán elvan kinn, csak akkor viszem be, ha már tartós fagy van (sokszor csak november végén).

Visszavágni nem igazán érdemes, mert amelyik hajtást levágod, az nem vizágzik a következö évben. Ha muszáj, akkor csak ahajtásk kb egyharmadát célszerü egy-egy évben, igy mindig marad virágzó is, és inkább tavasszal érdemes, mert téles sokszor visszaszárad egy-egy ág.

2011. okt. 15. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ma behoztam az összes virágot, közte a leandert is. Még tele van bimbóval, de féltem, nehogy tönkre menjen. Kicsit hamar jött a hideg. Visszavágni néhány szárat szabad, mert az valóban nem hoz virágot köv. évben.
2011. okt. 16. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, még ráérek bevinni..(Balaton felvidékről)

Eddig én ilyenkor vágtam vissza a hajtásokat és a gyökeret is. Friss földbe, visszavágva, lepermezetve vittem a pincébe.Most olyan szép nagy hajtásokat hozott, hogy lehet hogy csak kicsit vágom vissza, permetezem, és kész.

2011. okt. 18. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Utolsó, mivel permetezed le?

2011. okt. 19. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig elmegyek a kertészeti árudába, és kérek rá permetszert, ők tudják. Holnap majd megnézem mi a neve..
2011. okt. 19. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Megnéztem: Vegesol eReS a lemosó permetszer, amit kaptam a szakiktól.
2011. okt. 20. 14:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. okt. 21. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!