Fóliasátorba mik termeszthetők amit cefrésíthetek hogy pálinkát csináljak belőle?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 18:52
1/6 anonim válasza:
Amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is :)
Hirtelenjében semmi fóliás növény nem jut eszembe amiből lekvárt lehetne csinálni.
2/6 hell-ikon válasza:
Nem vagyok egy nagy alkohol szakértő, de mintha rémlene, hogy létezik olyasmi, hogy paprika pálinka...
Bár fogalmam nincs, hogy 100% paprikából készítik-e vagy van valami ami megadja az alapot a paprika íznek a pálinkához.
3/6 anonim válasza:
Szeder, eper, málna, ribizli - bármilyen édes gyümölcs jó erre. De a paprika pálinka az nem így készül... Cseresznye, vagy törköly alap pálinkába beáztatják a csipős paprikát és utána higítják. Ha 30 fokos is a lötty, akkor is "erősnek" érzed.... Nagy trükk, de semmi köze a gyümölcs pálinkához.
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg uborkával,Hátha sikerül.A mai világban??!!!
5/6 anonim válasza:
Szerintem, mielőtt a pálinkával foglalkoznál, előbb tanulmányozd kicsit a magyar nyelv szabályait: nem fólisátorba, hanem fóliasátorban, amit előtt vessző, hogy előtt vessző. Ezek legyenek fontosak, ne a pálinka!
6/6 anonim válasza:
"Pálinkát" magyarországi őshonos gyümölcsből lehet készíteni, van erre előírás, keresd meg. Erjeszteni krumplit vagy akár füvet, gyomot is lehet, de hogy mi lesz belőle... szóval fólia alól nem lesz pálinkád, hacsak nem barackfát raksz bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!