S. O. S tudna segíteni szerencsebambusz ügyben?
3 szintes szerencsebambuszról van szó. ilyenről:
Amikor megkaptam az egyik kicsit sárga volt,kivettem a többi közül,elvágtam az alján ahol még nem volt sárga,elültettem földbe,de így sem maradt meg. :( most megint elsárgult egy... levettem róla azokat a drótszalagokat mert nagyon szorították,lazábban megkötöttem őket madzaggal.az ablakba volt,lehet megsütötte a nap?de miért pont csak azt az egyet?most a fürdőszobába raktam ott van fény,pára minden ami kell neki elvileg,lehet a csapvíz túl klóros?vegyek ásványvizet?
bocsi a regényért :)
Nos ,nem tudom,hogy tudod-e,de a szerencse bambusz ugye a Fehérszélű Dracéna(sárkányfa)
Én egyébként esővízben tartom,mert valahol ugyanezek a problémák voltak a klóros víztől...
Ha meg földbe dugod,elveszíti a szerencsebambusz a bambusz jellegét...
egyébként amikor én is megkaptam,akkor az alja elkezdett barnulni.Attól féltem ,hogy elrohad,de aztán 3-4 nap alatt hozott apró kis gyökereket....most már 3 hónapja megvan,azóta csakúgy burjánzik.
Tudtommal kell fény neki,de nem tűzőnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!