Fúrt kúthoz, milyen szivattyút vegyek?
Nekem a kínai pedroló koppincs van ,nagyon megbízható és lényeges hogy önfelszívó és a gázos vizet is remekül viszi.
A teljesítmény a víz szükséglettől függ.
A kinai koppincs 15500Ft az eredeti olasz27500 volt 750w
a szabad kifolyáskor80liter hirofornál 4atm 5liter.
a boltos szerint csak az árban van különbség.(még az előző válaszhoz)
Sziasztok!
Adott egy kert, fúrt kúttal (kb. 9 méter mélyen a víz), de nincs szivattyú rajta. (A kertbe nincs bevezetve az áram.)
Tehát a kérdésem az lenne - lévén, teljesen tanácstalan vagyok, nem is értek hozzá, nincs tapasztalatom ilyenben stb... -, hogy ki milyen megoldást ajánlana nekem ennek megoldására?
Én két lehetőséget néztem eddig:
1. benzinmotoros kerti szivattyú.
2. Áramfejlesztő (agregátor) + elektromos kerti szivattyú.
Egyik lehetőségnél sincs kiindulási pontom, hogy mit nézzek ezeken a gépeken, csak annyit tudok, hogy minél olcsóbban szeretném megúszni az egészet, és a kert sem az enyém, csak művelem. (Utóbbi jelentősége a benzinmotoros szivattyús megoldásnál van.)
Amire használnánk a kutat: növények locsolása.
Ha valaki, aki otthon van ebben a számomra elég távol eső dologtól, kérem segítsen nekem, mert lassan jönnek a száraz idők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!