Akinek nincs autója hol vásárolhat benzint a
fűnyíróba?
Figyelt kérdés
Faluban lakom, füvet nyírni gyakran kell(ene) de nem tudok benzint vásárolni a fűnyírómba, pontosabban nem merek. A közeli városban van benzinkút, de nem tudom hogy ott adnak-e kannába benzint. Illetve ha adnak is, azzal úgy tudom, hogy nem lehet felszállni a buszra. Ahol fűnyíróba való olajokat árulnak ott sem lehet üzemanyagot venni. Egyenlőre hagyományos kaszálással oldom meg, de jó lenne benzint szerezni, mert közeleg a tél és a motorosfűrészbe is kellene, kérem segítsenek.
2011. aug. 3. 19:20
1/9 anonim válasza:
Természetesen adnak kannába benzint a benzinkúton. A buszon, meg nem kell fennhangon hirdetned, hogy üzemanyagot viszel, egyszerűen csak berakod a kis 5 literes kannádat egy hecián szatyorba, és kész, fűnyíráshoz máris elő leszel készülve.
2011. aug. 3. 19:32
2/9 anonim válasza:
Esetleg adsz kannát meg pénzt a szomszédnak/rokonnak/jóbarátnak/ismerősnek, akinek van autója, és megkéred, hogy amikor tankol, vegyen neked is, És akkor a buszos probléma is meg van oldva. Mert azért buszon kannás benzin eregeti az illatát :)
2011. aug. 3. 19:42
3/9 anonim válasza:
bocs, de pöppet tényleg töketlen vagy...
szólsz az autós isminek, h itt a kanna ecsém, légyszíves hozzál benzint, meg róla a blokkot, aztán kifizetem.
téma letudva, vághatod a füvet :)
2011. aug. 3. 21:32
4/9 anonim válasza:
Kérj meg egy ismerőst hogy hozzon neked.
Én hoztam már a benzinkútról kis flakonban is, bár nem szívesen adnak úgy, mert 2 litert minimum kellene tankolnod.
Nálunk a faluban van benzinkút, tőlünk kb másfél km-re de a szomszéd faluban is van, az 1km-rel van messzebb:)
2011. aug. 3. 21:49
5/9 anonim válasza:
5 literes kiskannába tankolunk a benzinkúton. Van autónk, de a férjem félti a kocsit, hogy büdös lesz, így amikor a fűnyíróba vagy láncfűrészbe kell benzin, akkor biciklivel elkerekezik valamelyikünk a kútra :=)
2011. aug. 3. 22:45
6/9 anonim válasza:
Én akkor veszek a kannába benzint amikor tankolni megyek.Mondom ebbe kérek 3 litert többit az autóba.Nekünk a fűkaszába,meg a fürészbe kell a benzin-Meg kell kérni ,aki tankolni jár,hogy hozza a kannát tele.
2011. aug. 4. 10:57
7/9 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy itt mindenki Ukrajnába jár tankolni, és ha jól tudom onnét kannában nem lehet hozni :S
A legközelebbi kút pedig biciklivel messze van, kb 30 km, bicikliút nincs, a forgalmas úton rengeteg gyalogost, biciklist elütöttek már, szóval nagyon balesetbeszélyes is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!