Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeretnénk fehér kőzúzalékkal...

Szeretnénk fehér kőzúzalékkal borítani a kertet, hogyan kell előkészíteni a talajt és kell-e valamit a kövek alá rakni?

Figyelt kérdés

Folyton kiég a fű, a gaz viszont térdig ér, baba mellett nem tudok állandóan kapálni, a gyomirtózás meg ronda. Vakond is van,legalább kettő...

Nem tudom,gyomok meg vakond ellen kell-e valami háló vagy fólia a kövek alá, illetve hány centi vastagon terítsük hogy ne süllyedjen bele az ember?

Ismerek egy területet ahol elég vastagon van,és pl. biciklit már nem lehet rajta tolni (igaz,azt hiszem,ott autók is megfordulnak,nekünk nincs kocsink.)

2011. júl. 24. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Elősször is meg kell takarítani a területet,a legjobb ha gyomírtózol.Ha azt akarod,hogy a kövek ott maradjanak akkor kell valami pl.:szegélykő.Aztán simitsd el,terits rá geotextilt,akkor nem nőnek ki a gyomok a kő között.A követ elég vasatgon kell rakni,hogy ne látszódjon alatta a geotextil és szép mutatós legyen.Ne vegyél túl nagy méretű követ,mert az nem takar,sok kell belőle.
2011. júl. 24. 17:22
 2/2 anonim válasza:
ásd fel a kerteet... én a kövek alá semmit nem raktam.. nálam nagyon jól néz ki:):)
2011. aug. 23. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!