Mikor "jó", mikor van kész a cefre?
Figyelt kérdés
Most először csináltam cefrét,forr is rendesen.
Úgy tudom,akkor lehet vinni főzetni,ha a ph értéke se nem lúgos,se nem savas.
Igen ám,de honnan tudom? Van erre mérő? Vagy valami indikátorpapír. Vagy "hasraütés,tapasztalat?
Hogy van ez?
2011. júl. 12. 21:36
1/3 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy amikor már egyáltalán nem forr, várunk még 1-2 hetet, hogy az utóerjedés is befejeződjön, és visszük a főzdébe.
2/3 anonim válasza:
De ha nem rögtön viszed, akkor légmentesen le kell zárni, mert tönkremehet, és az alkohol elpárolog belőle.
3/3 anonim válasza:
amikor már nem forr, akkor utána 2 hét mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!